„Târgul de gust bun, cu rețete din străbuni”, dedicat promovării preparatelor tradiționale, își deschide, astăzi, porțile! Evenimentul se desfășoară pe platoul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” și aduce constănțenilor bunătăți după rețete moștenite din tată în fiu, din zona Dobrogei și nu numai.

Începând de joi, 24 octombrie, până duminică, 27 octombrie, în intervalul orar 11.00 – 18.00, expozanții îi vor îmbia pe vizitatori nu doar cu cele mai gustoase delicatese, ci și cu cele mai bune prețuri.

Cei prezenți la târg își vor putea procura preparate precum dulceața de ardei, gogoșari în sos de muștar, piperchi, pastrame, cârnați, diverse sortimente de brânză, șuberec, kobete, baclavale, dar și păstrăv copt și afumat la jar, zacuscă sau cârnați de păstrăv, însoțite de vinuri alese ale unor crame consacrate. Nu va lipsi nici pâinea coaptă cu grijă pe vatră și plămădită cu maia, care amintește de vremea copilăriei și nici produsele din lapte de capră: brânza marinată sau urda.

„Târgul de gust bun, cu rețete din străbuni” va însemna totodată o bună oportunitate pentru consolidarea legăturii dintre consumatori şi producători. Evenimentul este organizat de RAEDPP Constanța, în parteneriat cu Primăria Constanța, iar intrarea este liberă!

Articolul precedentAtenționare meteo. Cod galben de ceață pentru județele Constanța și Tulcea
Articolul următorMarinarii militari prezenți, vineri, la Ziua Armatei României