Doar o săptămână a trecut de când Primăria Municipiului Constanța a deschis cele două spații generoase dedicate câinilor din Parcul Tăbăcărie până când mai multe garduri au fost rupte, tăiate și puse la pământ.

„Stăpânii de animale pe care i-am întâlnit în parc sunt revoltați. Nu înțeleg de ce ar face cineva asta și speră ca vinovații să fie prinși și pedepsiți. Primăria va repara aceste garduri și va depune plângere pentru ca cei care au făcut asta să plătească, dar avem nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru ca astfel de lucruri să nu se mai repete. Este important să reacționăm atunci când observăm în jurul nostru persoane certate cu bunul simț, fără pic de respect, care din teribilism sau rea-voință distrug bunurile noastre, ale tuturor”, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

Aceștia mulțumesc constănțenilor care trimit sesizări, poze și mesaje cu fapte antisociale săvârșite pe domeniul public și îi roagă să apeleze Direcția Generală Poliția Locală Constanța la numerele de 0241484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp.

Articolul precedentAstăzi se dă startul Campionatelor Naționale de Volei pe Plajă!
Articolul următorConstanța: Unde se intervine pe domeniul public în această săptămână