Un tânăr de 25 de ani, aflat „într-o stare euforică”, a fost reținut de polițiștii locali în timp ce înjura oamenii pe stradă, în zona CET din Constanța. Asupra sa au fost găsite mai multe pliculețe cu etnobotanice, dar și un cuțit cu lama de 9 centimetri.

Potrivit Direcției Generale Poliția Locală Constanța, agenții care se ocupau, marți dimineață, cu siguranța publică în zona CET, au observat un tânăr, care, într-o stare vădită de agitație, adresa cuvinte triviale în public spre indignarea persoanelor ce erau prezente în parcul Viitorului de pe strada Caraiman din municipiul Constanța. „Ținând cont de faptul că persoana în cauză era într-o stare euforică s-a procedat la legitimarea acestuia și efectuarea unui control corporal sumar, ocazie cu care asupra acestuia au fost găsite opt plicuri transparente, din plastic, conținând o substanță vegetală de culoare verde, susceptibilă a fi substanță cu efecte psihoactive”, spun polițiștii locali. De asemenea, asupra lui a fost găsit și un cuțit de culoare neagră, având dimensiunea totală de 20, 5 cm în poziția deschis, cu o lungime a lamei de 9 centimetri. Tânărul a declarat că avea pliculețele pentru consum propriu.

„În speță s-au întocmit actele premergătoare în vederea înaintării dosarului de cercetare penală către  BCCO Constanta”, mai spun sursele citate.

Articolul precedentJumătate de kilogram de bijuterii din aur, fără documente, confiscat la Ostrov
Articolul următorFăgădău: Porniți cât mai repede instalațiile și dați cât mai repede drumul apei calde în Constanța