Mai multe persoane au fost sancționate contravențional după ce au fost surprinse în timp ce tăiau ilegal arbori pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanta.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii locali din cadrul Primăriei Constanța au fost surprinse și identificate la fața locului trei persoane care au tăiat arborii, fiind sancționate cu amenzi contravenționale în valoare de 1.200 lei. De asemenea, a mai fost sancționată o persoană pentru tulburarea ordinii și liniștii publice pentru injurii în spațiul public, spre consternarea trecătorilor din zonă, persoana în cauză era cea care chemase echipa de muncitori.

Tăieri de arbori neautorizate pe strada Mircea cel Bătrân!În urma verificărilor efectuate de către polițiștii locali din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au fost surprinse și identificate la fața locului 3 persoane fizice care au tăiat arborii, fiind sancționate cu amenzi contravenționale în valoare de 1200 lei. De asemenea, a mai fost sancționată o persoană pentru tulburarea ordinii și liniștii publice pentru injurii în spațiul public, spre consternarea trecătorilor din zonă, persoana în cauză era cea care chemase echipa de muncitori.Direcția Generală Poliția Locală Constanța dorește să atragă atenția cetățenilor că, în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local Nr.184/2013, modificată privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecție a mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, este interzisă “distrugerea, ruperea sau tăierea florilor, tăierea arborilor sau arbuștilor fără autorizație, tăierea sau ruperea crengilor acestora ori distrugerea trunchiului acestora, inclusiv operațiuni de toaletare, fără acordul prealabil din partea departamentului de specialitate“. Încălcarea acestor prevederi se sancționează contravențional cu amendă cuprinsă între 400-800 lei pentru persoanele fizice, iar pentru persoanele juridice între 800-1.000 lei.Cetățenii municipiului Constanța sunt rugați sa sesizeze orice încălcare a prevederilor de mai sus la dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, la numarul de telefon 0241484205, email politia.locala@primaria-constanta.ro. sau pe whatsapp 0799606142.Numai împreuna putem asigura un mediu curat, sănătos și în siguranță în municipiul Constanța!

Publicată de Primăria Constanța pe Miercuri, 5 iunie 2019

Direcția Generală Poliția Locală Constanța dorește să atragă atenția cetățenilor că, în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local Nr.184/2013, modificată privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecție a mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, este interzisă “distrugerea, ruperea sau tăierea florilor, tăierea arborilor sau arbuștilor fără autorizație, tăierea sau ruperea crengilor acestora ori distrugerea trunchiului acestora, inclusiv operațiuni de toaletare, fără acordul prealabil din partea departamentului de specialitate“. Încălcarea acestor prevederi se sancționează contravențional cu amendă cuprinsă între 400-800 lei pentru persoanele fizice, iar pentru persoanele juridice între 800 – 1.000 lei.

Cetățenii municipiului Constanța sunt rugați sa sesizeze orice încălcare a prevederilor de mai sus la dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, la numărul de telefon 0241484205, email [email protected] sau pe whatsapp 0799606142.

Articolul precedentBicicletele publice din Constanța, la mare căutare în rândul tinerilor
Articolul următorIPS Teodosie, achitat în dosarul în care fusese acuzat de fraudă cu fonduri europene