Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța – Punctul de Trecere a Frontierei Midia au depistat, în zona de competență, un bărbat care transporta, cu o autoutilitară, peste 220 kilograme de pește, fără documente legale.

Poliţiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Midia, acționând în baza unei informații, au oprit pentru control, la intersecția DN22A – DC 86, în județul Constanța, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 56 de ani, domiciliat pe raza municipiului București.

În urma controlului efectuat, polițiștii de frontieră au descoperit în habitaclul mașinii, 18 lăzi în care se afla cantitatea de 226 kilograme de peşte, din speciile caras și șalău, în stare proaspătă, pentru care bucureșteanul nu deţinea documente legale.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea și transportul fără documente legale a peştelui, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Articolul precedentPeste 42.000 de permise auto, reținute de polițiști în acest sezon estival
Articolul următorMurfatlar. Locuitorii fără apă potabilă, din cauza unei avarii RAJA