Mangalia

Municipiul Mangalia şi staţiunile din sudul litoralului vor fi reprezentate la Târgul de Turism al României (TTR) – ediția de primăvară, care se va desfășura, în perioada 21-24 februarie, la Romexpo Bucureşti.

Pe durata evenimentului, va fi prezent publicului , potenţialul turistic  din zona de sud a litoralului Mării Negre prin diverse materiale informative (vederi, reviste, broşuri, odorizante personalizate cu numele stațiunilor Saturn, Venus, Jupiter, Cap-Aurora, Neptun şi Olimp.

Pentru a aduce un plus de atractivitate turistică în zona de sud a litoralului, administraţia publică locală a atras fonduri europene, în vederea modernizării şi dezvoltării infrastructurii din oraş şi staţiuni.

”Dezvoltarea sectorului turistic din zona de sud a litoralului este o prioritate. Un prim proiect pe care îl avem în implementare, cu bani europeni, se referă la modernizarea stațiunii Saturn, unde urmează să intrăm cu lucrările în teren, în cel mai scurt timp. Alături de acesta, îl amintesc și pe cel de modernizare a centrului vechi al Mangaliei, semnat la sfârșitul anului trecut, dar și un alt proiect finalizat de mai bine de trei ani privind reabilitarea vechii faleze a orașului”, a precizat primarul Mangaliei, Radu Cristian. El a mai spus că, în perioada imediat următoare, se vor semna alte contracte pentru dezvoltarea infrastructurii turistice din oraș și stațiuni. ”Sperăm ca, în curând, să semnăm şi alte contracte, cu finanţare UE, aflate în stadii avansate de aprobare. Unul dintre acestea vizează modernizarea falezei Mangalia – Saturn, dar și modernizarea staţiunii Neptun-Olimp”, a mai explicat edilul Radu Cristian.

 

 

 

 

Articolul precedentSe amenajează noi locuri de parcare în Constanța!
Articolul următorFOTO| FC Farul a efectuat primele antrenamente după stgiul din Antalya