spital1

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța aduce la cunoștința publicului că activitatea medicală din cadrul unității medicale va decurge normal în timpul vacanței prilejuite de sărbători, fără să fie afectată de zilele libere.

Astfel, în Unitatea Primiri Urgențe, pacienții vor fi preluați non stop, investigați și, după caz, spitalizați. Pentru că în aceste zile de sărbătoare, de obicei, fluxul de pacienți crește, a fost suplimentat stocul de medicamente cât și necesarul de materiale, astfel încât activitatea medicală să se desfășoare fără niciun fel de sincope. Singurele modificări pentru zilele care urmează, sunt pentru cabinetele din cele două ambulatorii de specialitate.

„Echipa SCJU vă garantează că vor fi luate toate măsurile pentru asigurarea unui act medical continuu și de calitate și urează constănțenilor sărbători frumoase alături de cei dragi, multă sănătate și cât mai puține excese!”, a transmis conducerea spitalului.

Conform prevederilor art. 139, alin (1) din Legea nr. 53/2003 privind Codul Muncii, cu modificările şi completările ulterioare, Ambulatoriul de Specialitate (Policlinica nr.1) va fi închis pe 26, 29 și 30 aprilie dar și pe 1 Mai. Facem precizarea că ziua de 30 aprilie va fi recuperată sâmbătă, 11 mai 2019.

Articolul precedentDecorul peisagistic din Constanța, îmbogățit cu sute de arbuști ornamentali și arbori
Articolul următorPeste 150 de jandarmi intră în dispozitiv pentru a oferi Sărbători Pascale în siguranță