spit

Agenția fiscală nr. 1 din strada Badea Cârțan, se va muta în cadrul Centrului Comercial TOM, zona Carrefour. Conceptul prezent în organizarea Agenției fiscale nr. 1 este unul de tip „open space”.

Operațiunile, reprezentând impuneri în evidențele fiscale, scoateri din evidențele fiscale, depunere/eliberare certificate de atestare fiscală, consiliere fiscală, recalculări impozite/taxe, înregistrare rapoarte de evaluare, emitere decizii de impunere și înștiințări de plată, se vor desfășura la nivelul birourilor amplasate în spațiul deschis și vor fi aceleași care se derulează în prezent și la nivelul agențiilor fiscale.

În vederea optimizării timpilor de așteptare pentru soluționarea situațiilor fiscale pentru care contribuabilii se vor adresa agenției fiscale, plățile se vor efectua la casieriile ampalasate într-o zonă securizată, separată de spațiul deschis amenajat cu birouri.

Agenția fiscală nr. 4 își va desfășura în continuare activitatea în locația situată în strada Badea Cârțan nr. 3.

Luni, 1 aprilie 2019 este ultima zi în care, pentru plata cu anticipație a tuturor obligațiilor fiscale, cetățenii pot beneficia de 10% bonificație dacă sunt persoane fizice, respectiv 5% dacă sunt persoane juridice din cuantumul impozitului pe clădiri, teren și mijloace de transport.

Programul de lucru cu publicul al agențiilor fiscale este:

– luni, marți, miercuri, vineri: 08.30-16.30;

– joi: 08.30-18.30.

Articolul precedentZiua Porților Deschise la Gruparea de Jandarmi Mobilă
Articolul următorPorți deschise la Centrul de Zi pentru Copiii cu Autism