Spectacol pentru bătrânii găzduiți de Căminul pentru Persoane Vârstnice din Constanța

Căminul Pentru Persoane Vârstnice Constanța, în colaborare cu Crucea Roșie, organizează, vineri, un spectacol aniversar cu ocazia împlinirii a 41 de ani de la înființare. Programul artistic va fi unul diversificat, cu muzică populară și ușoara românească, grecească şi armânească. Printre interpreţii care vor cânta se numără  Liliana Cornilă, Rodica Rodion, Ionela Maricaș, Nicoleta Rodica Stoian, Gabriela Nistorescu, Nicu Atanase și Nick Diamond.  De asemenea, va fi prezent şi ansamblul de dansuri greceşti „Astras”.

Potrivit reprezentanților instituției, bătrâni găzduiți de centru vor primi mici daruri constând în produse de igienă și produse de patiserie și cofetărie.

 

Căminul pentru persoane vârstnice Constanța și-a început activitatea ca serviciu de asistență socială în data de 1 mai 1977. De curând, aici s-au făcut investiții importante. Toate camerele, cabinetele şi sala de mese au fost renovate şi mobilate, iar cabinetele medicale au fost dotate cu aparatura nouă. În toate camerele se va monta un sistem nou de interfonie.

Capacitatea maximă a căminului este de 270 de beneficiari, acesta oferind condiții optime pentru satisfacerea nevoilor persoanelor vârstnice. Îi informăm pe cei interesați că în prezent există locuri libere în cămin.

Articolul precedentNominalizările pentru „Omul anului 2017” în Forţele Navale
Articolul următorDezinsecție aeriană la Năvodari