Cu prilejul Zilei Mondiale a Teatrului, miercuri, 27 martie 2019, ora 19.00, Teatrul de Stat Constanța invită publicul spectator la un eveniment cu intrare liberă.

Gheorghe Ifrim, actorul Teatrului „L.S. Bulandra” din București, va susține un one man show în care va vorbi despre sine, despre noi şi despre câteva dintre legendele care ne-au îmbogățit viața în ultima jumătate de secol. Hohotele explozive de râs, muzica, dansul, emoția şi bucuria sensului adânc îmbrăcat în glumă deşteaptă sunt ingredientele care dau savoare  spectacolului „GIGel”.

Purtați cu nemăsurat umor, multă autoironie şi o surprinzătoare tandrețe de la Michael Jackson la Pavarotti, de la Dan Spătaru la Gheorghe Dinică, de la Demi Moore la Tora Vasilescu, de la Gheorghe Cozorici la Toma Caragiu şi la multe alte nume mari ale scenei româneşti. Totul se întâmplă simplu şi adevărat, pornind de la reperele unei biografii concrete, cum am fi putut avea oricare dintre noi.

Intrarea la spectacol este liberă, în limita locurilor disponibile. Porțile teatrului se deschid publicului începând cu ora 18:30, iar  spectacolul va începe la ora 19:00.

 

Articolul precedentAprilie, luna curățeniei generale în Constanța!
Articolul următorLicitația pentru reabilitarea Cazinoului din Constanţa ar putea fi lansată în luna mai