Un spectacol aniversar va fi organizat, luni, cu ocazia zilei internaționale a persoanelor vârstnice, la Căminul pentru persoane vârstnice din Constanța.

Spectacolul, organizat de Serviciul Public de Asistență Socială Constanța, va fi unul diversificat, cu muzică populară, muzică ușoară românească și grecească. Programul artistic va fi susținut de formația „Tomis Quartet”, Luna Tudorache, Mihaela Vîscea şi ansamblul de dansuri grecești „Astras”. Toți beneficiarii căminului vor fi invitați la o masă festivă și vor primi mici daruri constând în produse de igienă și dulciuri.

De asemenea, tot luni, de la ora 11.00, va avea loc etapa finală și premierea câștigătorilor Concursului de table pentru pensionari care se va desfășura la Clubul de pensionari situat pe strada Ștefan cel Mare nr. 77-79 din Constanța. Finala se va desfășura pe sistemul trei linii câștigate din cinci maxim jucate, între câștigătorii de pe cluburi. Toate mesele vor juca între ele, astfel încât în finală vor ajunge patru competitori. Pentru desemnarea câștigătorilor, respectiv locul I, locul II și locul III se vor juca doua finale, finala mică și finala mare.

Premiile constau în sume de bani după cum urmează:

-Locul I – 300 lei;

-Locul II – 200 lei;

-Locul III- 100 lei;

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, pensionarii vor fi serviți în fiecare pavilion cu produse de patiserie și sucuri.

Articolul precedentIntrare liberă la meciul FC Viitorul – Dinamo Zagreb din Youth League
Articolul următorO instalație de stocare a energiei bazată pe baterie a fost inaugurată la Cobadin