Șoferul care, luni dimineață, a lovit doi adolescenți pe o trecere pentru pietoni din Mamaia și apoi a fugit de la locul faptei, s-a predat la poliție.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Constanța, în urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, conducătorul autoturismului a fost identificat. Acesta este un bărbat de 29 de ani, din localitatea Ciobanu, județul Constanța, polițiștii declanșând procedura de prindere a persoanei respective și de localizare a autoturismului condus în momentul accidentului. „Persoana în cauză nu a fost găsită la domiciliu întrucât, concomitent cu aceste verificări, s-a prezentat împreună cu un avocat, la sediul Poliției Rutiere”, spun sursele citate.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța și cei ai Poliției stațiunii Mamaia au participat la efectuarea cercetărilor în vederea identificării acestuia. La acest moment, bărbatul este audiat de polițiști.

Doi adolescenți, o fată de 15 ani și un băiat de 18 ani, au fost răniți, luni dimineață, după ce au fost loviți de o mașină în timp ce traversau strada pe marcaj pietonal, în dreptul unui restaurant din stațiunea Mamaia. Conducătorul auto se deplasa dinspre municipiul Constanța către orașul Năvodari, iar după producerea accidentului acesta a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție.

Articolul precedentRecord de amenzi date la Costinești de poliție
Articolul următorVIDEO | Incendiu de amploare la Cernavodă. Intervin pompieri din Ialomița și Călărași