Poliţiştii locali constănțeni au depistat în trafic un conducător auto ce avea permisul suspendat, bărbatul fiind predat lucrătorilor Biroului Rutier.

Potrivit polițiștilor locali, marți, conducătorul auto a fost oprit în timpul derulării unei acțiuni specifice privind siguranța și fluidizarea traficului rutier pe strada Dezrobirii din Constanța. „Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a recunoscut că s-a urcat la volan, conducând vehiculul pe drumurile publice din zona Inel 2, tronsonul cuprins între străzile I.L Caragiale, Dezrobirii și bulevardul I.C Brătianu, deși avea suspendat acest drept”, spun polițiștii.

El a fost condus la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, unde s-au întocmit actele premergătoare în vederea sesizării și predării instituției abilitate pentru demararea cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis. Conducătorul auto a fost predat lucrătorilor Biroului Rutier din cadrul IPJ Constanța.

Articolul precedentDaniel Suciu și Răzvan Cuc, noile propuneri pentru portofoliile Dezvoltării Regionale și Transporturilor
Articolul următorDestinația Constanța-Mamaia, promovată la comun la Târgului de Turism al României