Șofer băut și recalcitrant a fost reținut de polițiștii constănțeni pe 16 decembrie.

La data de 15 decembrie a.c., în jurul orei 21.35, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Medgidia, a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, la intersecția cu sensul giratoriu nu ar fi acrodat prioritate unui alt autoturism.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unuo pasager din al doilea autoturism, un bărbat, de 40 de ani, din o Năvodari.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au stabilit că șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,79 mg/l alcool în aer pur expirat, fapt pentru care l-au condus la Spitalul Clinic Județean Constanța pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Ulterior, conducătorul auto a devenit agresiv și a adus amenințări unui polițist din cadrul Poliției Rutiere Constanța.

În dimineața zilei de 16 decembrie ., polițiștii constănțeni l-au reținut pe conducătorul auto pe bază de ordonanță, pe o perioadă de 24 de ore, introducându-l în C.R.A.P. al IPJ Constanța.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și ultraj.