Medicii de pe ambulanță care au mers în această seară la o solicitare printr-un apel la 112, au avut parte de un șoc când au ajuns la adresa indicată din localitatea Protopopești, județul Vaslui. Un bărbat în vârstă de aproximativ 33 de ani, era vizibil agitat, ceea ce i-au făcut pe ambulanțieri să solicite intervenția polițiștilor.

Echipajul de poliție sosit la fața locului a intrat în locuința bărbatul și i-a descoperit pe părinții acestuia înjunghiați în zona pieptului, întinși pe pat. Oamenii legii au chemat ajutor medical pentru victime.

Informațiile parvenite de la fața locului susțin că agresorul s-a împușcat. Deocamdată nu se cunosc circumstanțele exacte prin care bărbatul a recurs la acest gest.

„La Protopopesti, comuna Tăcuta, solicitare pentru un bărbat de 33 de ani agitat. A fost trimisă o ambulanță B2. Echipajul a observat comportamentul agresiv și au evitat intrarea în locuința, solicitând poliția.

Când a intrat în casă poliția a descoperit mama și tatăl agresorului înjunghiați pe pat, inconștienți. Au fost trimise în sprijin două echipaje cu medic de la SMURS și SAJ”, a declarat medicul Dan Ungureanu.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentVIDEO Liga a III-a. Dunărea Călărași – Farul II 1-1
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET