Un bărbat a fost bătut în curtea spitalului Județean Tulcea. Scenele filmate  de un pacient, au stârnit revoltă după ce au fost publicate pe o rețea socială. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violente pe numele paznicului

În imaginile filmate se observă cum agresorul loveşte victima cu pumnii în cap, iar aceasta se prăbușește pe asfalt. Cel pus la pământ ar fi amenințat cu o armă albă cadrele medicale și pacienții, susține paznicul. Autorul filmării susține că cel lovit a fost adus cu o ambulanță SMURD la camera de gardă și era agitat, fiind probabil băut ori cu o tulburare mintală.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violente pe numele paznicului

Ce spun polițiștii

„În seara zilei de 15 octombrie a.c. în urma apariției în spațiul public a unui material video în care apare un bărbat agresat fizic și verbal, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea unei fapte de natură penală. În urma verificărilor efectuate a fost  identificată persoana bănuită de comiterea agresiunilor că fiind un bărbat de 54 ani din municipiul Tulcea. În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, în continuare efectuându-se cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului.”

 

Sursa: Realitatea de Tulcea