Simona Halep (7 WTA) a fost învinsă de ucraineanca Daria Snigur (124 WTA), în primul tur de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, scor 2-6, 6-0, 4-6.

Snigur a câştigat primul set în jumătate de oră, cu 6-2. Ea a început meciul cu break şi a ajuns rapid la 3-0, după ce a făcut şi al doilea break. Ea a mai câştigat o dată pe serviciul Simonei Halep. Românca a făcut break o dată.

În setul secund, Simona Halep a jucat la cel mai înalt nivel. Nu a mai greșit ca în primul set și nu i-a dat nicio șansă Dariei. A câștigat cu 6-0, reușind să facă 3 break-uri.

În decisiv, Snigur a greşit mai puţin şi s-a impus cu 6-4 în 47 de minute, reuşind două breakuri. Halep a câştigat pe serviciul adversarei sale la 2-5 şi a revenit până la 4-5 de la 1-5, însă nu a fost suficient şi a pierdut.

Jucătoarele eliminate în runda inaugurală la US Open, pe tabloul principal, primesc câte 80.000 de dolari.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentVIDEO| Şofer teribilist pe Autostrada Soarelui: depăşiri ilegale la milimetru – Bărbatul flutura pe geam o legitimație de poliție
Articolul următorVIDEO| Şofer teribilist pe Autostrada Soarelui: depăşiri ilegale la milimetru – Bărbatul flutura pe geam o legitimație de poliție