Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu, a fost lovit, miercuri, și și-a pierdut un dinte, în timpul unui control făcut la o terasă din stațiunea Neptun. El a depus plângere la poliție, dar la fel au făcut și reprezentanții terasei, care susțin și ai că ar fi fost agresați.

Potrivit Poliției Constanța, șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC), Horia Constantinescu, precum și o colegă a sa, inspector, aflați în control la restaurantul terasă Zorba, au fost agresați de reprezentanții restaurantului. În urma deficiențelor constatate, șeful de la Protecția Consumatorilor dorea să închidă terasa, moment în care ar fi fost agresați de reprezentanții unității controlate. Horia Constantinescu a declarat că a fost înjurat, amenințat și în cele din urmă strâns de gât și lovit de mai multe persoane, în urma agresiunii alegându-se cu un dinte spart.

La acest moment, ambele părți implicate în conflict sunt audiate la Poliția Neptun, reprezentanții societății respective susținând, la rândul lor, că și ei ar fi fost agresați. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Articolul precedentCampanie pentru depistarea cancerului de piele, pe plajele din sudul litoralului
Articolul următorHC Dobrogea Sud Constanța victorie cu Gorenje Velenje