111 e numărul magic pentru un domn care a depășit demult Centenarul. Care este secretul venerabilei vârste?

Născut pe 7 martie 1908, în Bulgaria, Vasile Dămășaru a trecut prin multe. Din anii 1960 este constănțean. Doar datele din buletin îi trădează vârsta pentru că altfel ai crede că este un bunicuț de 80 de ani, nu de 111.

În fiecare zi pleacă singur de acasă și din cartierul Tomis 3 ajunge pe jos, tocmai în Parcul Tăbăcăriei unde se întâlnește cu prietenii de-o viață.

“Merg mult. Merg și seara și ziua, uneori chiar și până în Satul de Vacanță. Uneori mă duc chiar și la restaurant cu prietenii, mai bem câte o bere să mai treacă timpul. Zilnic mă întâlnesc cu băieții. Mănânc de toate, nu țin cont. Ce am pe masă aia mănânc, dar totul cu măsură. Le doresc tuturor să ajungă la anii mei. Mă simt foarte bine”, a declarat domnul Vasile Dămășaru.

Cel mai longeviv constănțean,Vasile Dămășaru, a urcat astăzi, plin de fericire pe scena Casei de Cultură, unde a fost premiat de primarul Municipiului Constanța, în aplauzele celor peste 400 de seniori prezenți la eveniment.

 

 

 

Articolul precedentFOTO VIDEO| Percheziții la Constanța și Călărași. Vizate sunt persoane bănuite de contrabandă și delapidare
Articolul următorTrei persoane rănite într-un accident la Năvodari