Contractele de finanțare pentru modernizarea infrastructurii rutiere a drumurilor județene 226 și 226A vor fi semnate, marți, la Constanța, de către ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Daniel Suciu.

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Constanța, cele  două contracte, „Modernizare Infrastructură de Transport Regională pe Traseul DJ 226 Corbu – Săcele – Istria – Mihai Viteazu” și „Modernizare Infrastructură de Transport Regională pe Traseul DJ 226 A – Cetatea Histria – DN 22/ Tariverde”, vor fi finanțate cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 ITI Delta Dunării. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la 28.8 milioane euro.

Contractele vor fi semnate de către Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministru al dezvoltării regionale și administrației publice, Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța și un reprezentant al Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud – Est. La eveniment mai participă și Adrian Gâdea, secretarul de stat în MDRAP precum și reprezentanți ai autorităților locale din județul Constanța.

Articolul precedentAmenzi de aproape jumătate de milion de lei, aplicate de polițiștii locali
Articolul următorCum va fi vremea în Dobrogea în următoarele două săptămâni