Mai multe străzi din Faleză Nord își vor schimba sensul de circulație, începând de miercuri, în urma lucrărilor de resistematizare care vizează reabilitarea trotuarelor precum și asfaltarea mai multor artere din cartier.

Astfel, începând de mâine, se schimbă sensul de circulație pe străzile Pescarilor, Grozești și Dragoslavelor: strada Pescarilor, cu sens unic dinspre strada Grozești spre strada Yokohama; strada Grozești, cu sens unic dinspre strada Unirii spre strada Pescarilor, respectiv, strada Dragoslavelor, cu sens unic dinspre strada Pescarilor spre strada Unirii. „În acest fel, cele trei străzi vor prelua traficul de pe strada Unirii pentru ca cei care vor să întoarcă în zona școlilor să o poată face pe strada Pescarilor și nu pe bulevardul Mamaia”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Totodată, pentru o mai bună circulație în zonă se are în vedere și schimbarea timpilor la semaforul de la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Ion Rațiu, iar pe tot acest parcurs, administratorul tramei stradale monitorizează valorile de trafic, astfel încât să poată lua măsuri urgente de reconfigurare în cazul în care se va impune acest lucru.

Articolul precedentDerby de tradiție la Constanța FC Farul- Universitatea Cluj
Articolul următorCopiii de la FC Farul alături de fotbaliștii tricolori pe Arena Națională