La Mangalia se redeschid parcurile, locurile de joacă și birourile de relații cu publicul, din cadrul instituțiilor administrației publice locale, anunță primăria Mangalia.

„După 15 mai, încercăm să revenim la normal, iar toate componentele vieții cotidiene din comunitatea noastră să se reia, cu precauție și respectarea drastică a normelor de igienă și distanțare socială. După cum se știe, purtarea măștilor va fi obligatorie, mai ales în spațiile închise, dar Primăria Mangalia oferă deja, tuturor locuitorilor, gratuit, măști reutilizabile, iar persoanelor de peste 65 de ani le asigurăm tot sprijinul necesar pentru a depăși cu bine această perioadă”, a explicat primarul Radu Cristian.

Edilul Mangaliei cere societăților locale de transport să respecte toate condițiile impuse pentru protejarea călătorilor și să dezinfecteze mașinile la cap de linie. „

Instituțiile publice își vor relua programul normal în relația cu publicul, dar accesul în clădiri va fi limitat și permis doar cu măști de protecție. „Vom permite, din nou, accesul în cimitire, iar din data de 23 mai, vom redeschide și târgul, după finalizarea lucrărilor la străzile din zonă. Poliția locală va supraveghea respectarea măsurilor de distanțare socială și purtarea măștilor de către comercianți și clienți”, a competat Radu Cristian.