Primăria Constanța desfășoară ample lucrări de reabilitare a zonei destinate circulației pietonilor în cartierele Constanței.

Astfel, pe strada Mihai Viteazu, echipele administratorului drumului public continuă să monteze dale de granit în zona intersecției cu bulevardul Ferdinand. Ieri, muncitorii au asfaltat scuarul și zona destinată circulației pietonilor pe sensul de mers dinspre bulevardul Ferdinand.
De asemenea, se reabilitează trotuarele pe strada Mircea cel Bătrân, în zona Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dobrogea” al județului Constanța iar pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu se montează dale de granit.
Pe strada Unirii, între strada Ion Rațiu și strada Zorelelor, echipele SC Confort Urban SRL continuă lucrările de pregătire a terenului în vederea asfaltării.
„Facem apel către locuitorii orașului să respecte regulile de circulaţie şi semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări”. Au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Articolul precedentCasă de schimb valutar spartă de hoți la Constanța
Articolul următorForțele Navale Române participă la un exercițiu multinațional în Turcia