Compania Enel, unul dinte cei mai importanți furnizori de energie electrică și gaze naturale de pe piața autohtonă, și-a notificat clienții în legătură cu intenția de a modifica o clauză contractuală extrem de importantă. Este vorba de reducerea termenului de transmitere a notificării de prelungire/modificare a condițiilor economice.

„Prin prezenta iți notificăm intenția de modificare a contractului de furnizare a a energiei electrice privind termenul de transmitere a notificării de prelungire a condițiilor economice.
Această modificare implică transmiterea noilor condiții economice, anexa A la contractul de furnizare, cu 30 zile înainte de data de expirare a condițiilor economice actuale în loc de 60 zile, termenul actual, le-a transmis compania abonaților. 

Abonații care nu sunt de acord cu modificarea propusă au posibilitatea să renunțe la contract, cu o notificare prealabilă de 30 zile. Dacă în termen de 30 zile de la primirea notificări abonatul nu retrimite actul adițional prin care acceptă noile condiții, se consideră că și-a dat acordul tacit.

 

Modificarea intră în vigoare din data de 26 iunie.

Compania Enel are în România circa 3 milioane de abonați.

Articolul precedentSfaturi eficiente de frumusețe pe care fiecare femeie ar trebui să le știe și să le aplice
Articolul următorRecep Tayyip Erdogan a fost reales pentru a treia oară în funcția de președinte al Turciei