port_constanta_sud

Biroul Vamal de Frontieră Constanța-Sud din cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Galați, a semnat pe 16 aprilie un protocol de colaborare cu DP World Constanța pentru facilitarea operațiunilor de control desfășurate de autoritățile vamale locale.

 DP World Constanța dă în folosință gratuită Biroului Vamal de Frontieră Constanța – Sud un scaner cu raze X de ultimă generatie cu scopul de a fluidiza fluxul containerelor în portul Constanța-Sud, în conformitate cu toate reglementările legale privind controalele vamale de securitate.

„Scopul acestui acord are la bază posibilitatea de a elibera cu celeritate containerele din vamă. Aparatul cu raze X va fi amplasat în incinta terminalului operat de DP World Constanța și este destinat exclusiv controlului vamal nedistructiv în procesul de scanare a containerelor și a mijloacelor de transport. Protocolul de colaborare definește atât drepturile cât și responsabilitățile celor două instituții implicate, agreate pentru o perioadă inițială de zece ani de zile”, anunță reprezentanții  DP World Constanța.

Articolul precedentFOTO| Ministrul apărării naționale, Gabriel Leș, vizită în garnizoanele Constanța și Mangalia
Articolul următorZiua Porților Deschise la Universitatea „Ovidius”