Revenită luni la antrenamente  FC Farul va susține sâmbătă o primă partidă de verificare, în compania echipei sub 19 ani a clubului, pe stadionul “Centenar” din Cumpăna.

După acest joc, va fi stabilit lotul care va participa, în perioada 18-28 ianuarie, la un stagiu de pregătire centralizată la o bază sportivă dinBucurești. Au fost perfectate 3 partide: pe 20 ianuarie, cu Dinamo II București (locul 6, Seria a 4-a, Liga a 3-a), pe 23 ianuarie, cu Unirea Slobozia (locul 19, Liga a 2-a), și pe 28 ianuarie, cu FC Voluntari II (locul 7, Seria a 4-a, Liga a 3-a). Un al patrulea joc amical va avea loc pe 26 ianuarie, adversarul urmând să fie stabilit în zilele următoare.

După revenirea la Constanța, elevii lui Ianis Zicu vor continua antrenamentele la propria bază sportivă, iar pe 3 februarie vor susține o ultimă partidă amicală, cu FC Viitorul II (locul 4, Seria a 3-a, Liga a 3-a). Va fi ultima verificare înaintea debutului oficial în acest an, programat pe 10 februarie, când FC Farul Constanța va juca în optimile de finală ale Cupei României, pe teren propriu, cu Chindia Tîrgoviște.

 

Sursa: Realitatea de Constanta