Ministerul Apărării Naţionale organizează, în perioada octombrie-noiembrie, în contextul sărbătoririi Zilei Armatei României, acţiunea „Săptămâna cadeţilor”.

În cadrul acestui eveniment, elevi selecţionaţi pe bază de voluntariat din instituţii civile de învăţământ  sunt  invitaţii elevilor și studenţilor militari, pentru a se familiariza cu activităţile desfăşurate într-o instituție militară de învățământ.

La Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” din Constanța, activitățile se desfășoară, în săptămâna  5 – 9.11.2018, în programul “O şcoală altfel” .Elevii invitaţi vor participa, alături de elevii militari, la cursuri și la activităţi de instruire planificate şi vor putea vizita facilităţile instituţiei.

Acţiunea „Săptămâna cadeţilor” face parte din campania de promovare a Armatei României şi își propune să realizeze schimburi de experiență între instituţiile militare şi civile de învăţământ, contribuind astfel la extinderea celor mai bune modele şi practici didactice, la valorificarea valenţelor formativ-educative ale interacţiunii elevilor din diferite instituţii de învăţământ, în sprijinul conturării opţiunilor profesionale ale acestora.

 

 

 

Articolul precedentVIDEO| Victorie pentru FC Farul în meciul cu FC Argeș. Spectacol la Constanța
Articolul următor„Metoda Accidentul” face noi victime la Constanța