Baudouin Kanda de la FC Farul, a fost  sancționat drastic după meciul cu FK Csikszereda. Oficialii clubului constănțean l-au amendat și exclus din lot pentru 3 meciuri.

În timpul primei reprize a meciului FC Farul – FK Csikszereda, desfășurat duminică, pe teren propriu, în etapa a 6-a a Ligii a 2-a, jucătorul Baudouin Kanda a avut un comportament neadecvat față de publicul aflat în tribunele stadionului. În urma acestui incident, antrenorul Ianis Zicu a luat decizia de a-l înlocui, în minutul 31, explicând această măsură la conferința de presă de la finalul partidei: “Nu sunt dezamăgit de jocul lui Kanda, ci de gest. Nu permit nimănui din acest colectiv să pună în pericol liniștea și confortul acestei echipe. Este un gest pe care nu trebuia să-l facă, indiferent de ceea ce strigă cei din tribună. Este un jucător experimentat și nu mă așteptam la așa ceva”.

Situația creată a fost analizată în cadrul unei ședințe la care au participat managerul clubului, Tiberiu Curt, antrenorul Ianis Zicu și jucătorul Baudouin Kanda. În urma acestei întâlniri, s-a luat decizia ca jucătorul Baudouin Kanda să fie sancționat pecuniar și să fie exclus din lot pentru următoarele 3 meciuri.“ Clubul nostru dezavuează orice gest de acest fel și le solicită tuturor jucătorilor să respecte spectatorii, orice derapaj urmând să fie drastic sancționat”,, au declarat reprezentanții FC Farul.

“Îmi cer scuze tuturor pentru gestul necugetat pe care l-am făcut într-un moment tensionat și promit că nu se va mai repeta. Sper să demonstrez prin comportamentul și atitudinea mea că merit să revin în lot și prin evoluțiile mele pe viitor să mă revanșez în fața suporterilor”, a transmis Baudouin Kanda.

 

Articolul precedentContinuă acțiunile de igienizare a platformelor supraterane din Constanța
Articolul următorGabriel Daraban și a dat demisia din ALDE