Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică – LITORAL 2019 și Târgul de Mobilă – Totul pentru Casă și Familie se desfășoară în perioada 28 – 31 martie 2019, la  Pavilionul Expoziţional Mamaia.

Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică – LITORAL 2019  reuneşte, an de an, cei mai importanţi furnizori de servicii şi dotări specifice pentru industria HoReCa.

Pe Litoralul Mării Negre este concentrat cel mai mare număr de unităţi hoteliere şi de alimentaţie publică din ţară, Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică – LITORAL 2019, creează cadrul necesar dialogului de afaceri, facilitând, astfel, noi oportunităţi prin conectarea directă dintre ofertă şi cerere, oferind şi posibilitatea dezvoltării imaginii companiilor din sectorul HoReCa.

Tematica extrem de diversificată a salonului cuprinde tendinţe în premieră şi propune o gamă completă de produse şi servicii din domeniul  mobilier şi echipamente profesionale pentru hoteluri, restaurante, bucătării, laboratoare, spălătorii; instalaţii termice; automate pentru cafea, băuturi calde, sisteme de dozare; proiecte la cheie pentru realizare și dotare completă pentru hotel, pensiune, restaurant, bar, piscină și SPA & wellness; produse alimentare şi nealimentare; piscine si materiale specifice pentru piscine interioare şi exterioare.

Inovaţia, culoarea, funcţionalitatea şi, nu în ultimul rând, raportul calitate – preţ, au devenit, şi pentru cumpărătorul din România, criterii importante în viaţa de zi cu zi. Producătorii şi distribuitorii din România vor fi prezenţi la Târgul de Mobilă cu oferte adaptate gustului şi  posibilităţilor financiare ale diverselor segmente de cumpărători.

Una dintre ideile principale ale expoziţiei este crearea unui sistem de soluţii complete: proiectul este orientat spre realizarea ideilor creatoare ale constructorilor şi designerilor de mobilă, spre modernizarea procesului de producţie, consolidarea relaţiilor de afaceri dintre producătorii de mobilă, accesorii şi utilaje pentru industria mobilei.

 

 

Articolul precedentFOTO| Imagini dramatice! O femeie a murit în urma unui accident rutier
Articolul următorFOTO| Proiect îndrăzneț la Șantierul Naval Damen Mangalia. Mega Yacht în construcție