Consilierii locali constănțeni au aprobat, joi, în ședință ordinară, programul „Să ajutăm împreună”, destinat întrajutorării membrilor comunității aflați în situații de dificultate sau vulnerabilitate.

„Am început un proiect prin care ne-am propus să colectăm haine de care nu mai avem nevoie. Am apelat la cetățeni și vreau să vă spun că am fost copleșiți de numărul mare de constănțeni care au venit și au donat haine pentru a-și ajuta semenii. Evident că de aici și până la transpunerea lui într-un program nu era decât un pas. Vreau să le mulțumesc tuturor!”, a declarat primarul municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău.

Să ajutăm împreună

„Să ajutăm împreună”, un proiect care unește o comunitate!Programul „Să ajutăm împreună”, destinat întrajutorării membrilor comunității aflați în situații de dificultate sau vulnerabilitate, a fost aprobat astăzi în ședința Consiliului Local.“Am început un proiect prin care ne-am propus să colectăm haine de care nu mai avem nevoie. Am apelat la cetățeni și vreau să vă spun că am fost copleșiți de numărul mare de constănțeni care au venit și au donat haine pentru a-și ajuta semenii. Evident că de aici și până la transpunerea lui într-un program nu era decât un pas. Vreau să le mulțumesc tuturor!”, a declarat primarul municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău. Primăria municipiului Constanța, prin intermediul Direcției Generale de Asistență Socială, invită cetățenii să se alăture acestui demers prin acțiuni de donare a obiectelor de îmbrăcăminte și alte articole textile care se află în stare bună de utilizare.Acestea pot fi duse la containerele amplasate în oraș, în următoarele zone:City Mall (parcarea dinspre lac)Centru Comercial Tom și Carrefour (la prima intrare)Kaufland ICIL (în zona de încărcare a mașinilor electrice)Lidl Tomis 3 (în parcare )Vivo Shopping (la prima intrare)#ConstantaI❤️myCT#DecebalFagadau#impreuna

Publicată de Primăria Constanța pe Joi, 28 februarie 2019

Primăria municipiului Constanța, prin intermediul Direcției Generale de Asistență Socială, invită cetățenii să se alăture acestui demers prin acțiuni de donare a obiectelor de îmbrăcăminte și alte articole textile care se află în stare bună de utilizare.

Acestea pot fi duse la containerele amplasate în oraș, în următoarele zone:

City Mall (parcarea dinspre lac)

Centru Comercial Tom și Carrefour (la prima intrare)

Kaufland ICIL (în zona de încărcare a mașinilor electrice)

Lidl Tomis 3 (în parcare )

Vivo Shopping (la prima intrare)

Articolul precedentHC Dobrogea Sud, victorie la 10 goluri cu CSU Suceava
Articolul următorBilanțul RATC pe 2018: Aproape 20 de milioane de călători și 104 autobuze moderne și confortabile