FC Viitorul a pus în vânzare biletele pentru meciuI cu FCSB, din cadrul etapei a 6-a a Ligii 1, programat duminică, 26 august 2018, ora 21.00  pe stadionul „Central” din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”.

Începând de marți, 21 august 2018), ora 12.00,, se vor putea achiziţiona bilete de acces în stadionul „CENTRAL” pentru vizionarea meciulu

Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 120 lei = Tribuna I, 100 lei = Tribuna a II-a, 50 lei = Peluza I şi Peluza a II-a. Numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană, va fi de 4 bilete.

În ziua programării meciului FC Viitorul – FCSB, duminică, 21 august, la stadionul „Central” se vor comercializa bilete de acces în tribune la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 15.00, doar dacă acestea nu se epuizează online.

Pentru meciul FC Viitorul – FCSB clubul va asigura suporterilor, care nu au mijloc de transport personal, autocar tip cursă specială (tur – retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) – Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca sâmbătă (26 august 2018), la orele 19.30 de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Articolul precedentMarea face o nouă victimă, un tânăr de 18 ani murind pe o plajă din Olimp
Articolul următorAmenzi de 22.000 de lei aplicate în Eforie, Neptun și Vama Veche