stadion_viitorul

 FC Viitorul a anunțat prețul biletelor pentru meciul  pe care-l vor disputa împotriva celor de la KAA GENT, din cadrul turului al II-lea preliminar din Europa League. Manșa retur, este programată în ziua de joi,1 august 2019, ora 18.00, pe stadionul „CENTRAL” din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”.

Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de: 80 lei = Tribuna I, 60 lei = Tribuna a II-a, 30 lei = Peluze.

Spectatorii care vor fi prezenți în sectoarele de tribune ale stadionului “CENTRAL” pentru vizionarea meciului sunt rugați să respecte locul, rândul şi sectorul din tribună inserat pe biletul de acces achiziționat. Spectatorii care își părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control și să revină în incinta stadionului pe aceeași poartă de acces și pe aceleași locuri inserate pe documentele respective.

Este interzis ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribunele stadionului “CENTRAL” decât cel inserat pe documentul de acces achiziționat.
Aducem la cunoștință spectatorilor că fumatul și consumul de semințe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului.

FC Viitorul  va asigura suporterilor, care nu au mijloc de transport personal, autocar tip cursă specială (tur – retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanța) – Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca joi (1 august 2019), la orele 16.30 de la Palatul Copiilor Constanța. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Articolul precedentParcarea de la Poarta 1, închisă până duminică
Articolul următorÎnvățământul profesional dual, o soluție pentru criza forței de muncă