O rulotă în valoare de aproximativ 28.000 de lei, care era căutată de autoritățile din Marea Britanie, a fost depistată de polițiștii de frontieră pe raza judeţului Constanţa.

În data de 13.08.2019, acționând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat, pe raza judeţului Constanţa, o rulotă, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor. Proprietarul acesteia este cetăţeanul român M.A., în vârstă de 42 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa. Persoana  a declarat că a achiziționat rulota fără să știe că aceasta ar fi fost căutată de către autorități.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că vehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.

Rulota, în valoare de 28.000 de lei, a fost lăsată în custodia proprietarului, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

 

Articolul precedentPersoană dispărută în mare la Tuzla, căutată de salvamari și scafandri
Articolul următor„Seri de teatru la Pontul Euxin“ continuă să ofere experiențe de neuitat