Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, organizează în în perioada 02.09.2019 – 06.09.2019, Reuniunea Responsabililor de Securitate Aeronautică a Aeroporturilor, ediția a XII-a. 

Participă reprezentanți ai AACR, responsabili de securitate din cadrul aeroporturilor, reprezentanți Romatsa precum și alți specialiști în securitate aeronautică. Ședințele sunt conduse de Dl. Remus Mureșan – Auditor de Securitate a Aviației Civile AACR și Dl. Bogdan – Ionuț Artagea – Director General S.N. A.I.M.K.C. S.A.

În cadrul întâlnirii sunt dezbătute teme referitoare la: amenințări curente și imaginea riscului la nivel global; abordări comune ale cerințelor de securitate comunitare; securitate cibernetică; activități curente desfășurate la nivelul Autorității Aeronautice Civile Române.

Discuțiile vor contribui la identificarea celor mai bune practici la nivel național privind implementarea cerințelor de securitate și la familiarizarea cu cerințele de securitate comunitare din perspectiva modului de implementare și monitorizare la nivelul aeroporturilor din România.

Articolul precedentBunuri contrafăcute, de peste un milion de lei, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea
Articolul următorRestricții de circulație în zona Sala Sporturilor din Constanța