Traficul rutier se va desfăşura cu dificultate pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa, timp de mai multe ore, din cauza unor lucrări ale Regiei Autonome de Judeţeane de Apă.

Astfel, potrivit RAJA Constanţa, pentru remedierea unei avarii apărute, marți, pe Bulevardul Tomis, în zona Primăriei, se impune restricționarea traficului auto pe banda a treia de circulație, cu sensul de mers spre strada Negru Vodă. Se preconizează că lucrările vor fi finalizate în jurul orei 13.00. Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Având în vedere îngreunarea circulaţiei, reparaţiile se vor efectua în regim de urgenţă. „Ne cerem scuze faţă de participanţii la trafic din zona respectivă, dar aceştia trebuie să înţeleagă că SC RAJA SA Constanţa va face tot ce este necesar pentru limitarea acestor efecte nedorite şi va încerca să finalizeze lucrările într-un timp foarte scurt”, precizează reprezentanţii regiei de apă, care menţionează că toate aceste lucrări nu vor afecta furnizarea apei potabile către populaţia din zonă.

Articolul precedentAproape 1750 de pacienți au ajuns la Urgență în minivacanța de Rusalii
Articolul următorMotocicliștii vor ajuta familiile nevoiașe din Chirnogeni