Traficul rutier se va desfășura cu dificultate pe mai multe străzi din centru municipiului Constanța, timp de mai multe ore, din cauza unor lucrări ale Regiei Autonome Județene de Apă.

Astfel, potrivit RAJA Constanța, pentru remedierea unei avarii apărute, miercuri, la o conductă de alimentare cu apă, de la intersecția străzilor Cuza Vodă cu Mihail Kogălniceanu, se impune restricționarea traficului auto, în intervalul orar 08.30 – 13.00, pe străzile Cuza Vodă, tronsonul cuprins de bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân, și Mihail Kogălniceanu, porțiunea cuprinsă de bulevardul Ferdinand și strada Ștefan cel Mare. Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze față de participanții la trafic din zona respectivă, dar aceștia trebuie să înțeleagă că SC RAJA SA Constanța va face tot ce este necesar pentru limitarea acestor efecte nedorite și va încerca să finalizeze lucrările într-un timp foarte scurt”, precizează reprezentanții regiei de apă, care menționează că toate aceste lucrări nu vor afecta furnizarea apei potabile către populația din zonă.

Articolul precedentAproape 70 la sută din vehiculele verificate de RAR în Constanța, neconforme
Articolul următorCetățean iranian, prins în timp ce încerca să intre ilegal în țară din Bulgaria