Prima zi de școală vine cu mari surprize pentru toți școlarii și preșcolarii din municipiul Constanța. Copiii vor găsi pe bănci, ghiozdane de cea mai bună calitate, echipate cu rechizite și alte surprize.

Cele peste 32 de mii de pachete achiziționate de Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, conțin ghiozdane de cea mai bună calitate, penare, acuarele, caiete, blocuri de desen, cărți de colorat și creioane de colorat, diferențiate în funcție de vârstă: grădiniță, clasele 0 – IV și V – VIII.
Cei mai mici dintre beneficiari vor găsi în cutii inclusiv recipiente pentru apă, pelerine de ploaie sau cutii pentru sandvișuri.
Setul pentru grădiniță cuprinde ghiozdan cu personaje celebre din desene animate, cărți de activități și povești, caiete de jocuri și activități distractive, creioane de colorat, culori cerate, plastilină, pelerină de ploaie și recipient pentru apă.
Cutia pentru clasele 0-IV are în interior un ghiozdan cu personaje celebre din desene animate, bloc de desen, cinci caiete dictando, cinci caiete de matematică, acuarele, penar complet echipat cu pixuri, creioane, carioci, riglă, cutie pentru sandvișuri, recipient pentru apă.
Elevii din clasele V-VIII au în cutiile achiziționate de Primăria Municipiului Constanța, ghiozdan, 10 caiete studențești de matematică și română, pixuri, creioane, trusă de geometrie și cărți pentru școală dar și romane pentru adolescenți.
Toate materialele didactice sunt diferențiate în funcție de vârstă, fetițe sau băieți.
Pachetele cu rechizite vor ajunge în fiecare școală și grădiniță din municipiul Constanța, iar fetițele și băieții le vor găsi pe bănci, în prima zi de școală.

Articolul precedentAmenzi pe bandă rulantă date de polițiștii locali
Articolul următorAsigurarea ordinii publice la concertele de la sfârșitul săptămânii