Polițiștii constănțeni au desfășurat, marți, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale şi pentru menținerea ordinii şi siguranței publice, pe raza stațiunii Eforie, fiind aplicate amenzi de aproape 20.000 de lei.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au legitimat 67 de persoane și au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8680 de lei. Totodată, polițiștii au confiscat bunuri în valoare de peste 2370 de lei. Astfel, un bărbat a fost depistat pe strada Mării, din stațiune, în timp ce efectua acte de comerț fără a îndeplini condițiile legale. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar cele 51 de produse cosmetice pe care le oferea spre vânzare, în valoare de 2040 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

Pe timpul desfășurării activității, polițiștii constănțeni au discutat și cu turiștii, pentru adoptarea unor comportamente antivictimale, în vederea prevenirii faptelor antisociale, a furturilor de pe plajă, din camerele de hotel și  din autoturisme. În acest sens, polițiștii au distribuit peste 500 de materiale informativ- preventive, sfătuindu-i pe turiști să fie vigilenți, astfel încât să petreacă o vacanță liniștită pe litoralul Mării Negre.

Articolul precedentPrimăria Constanța: Nimeni nu a fost în pericol la Festivalul Mamaia Copiilor 2018
Articolul următorExpoziția Figurilor de Ceară vine la VIVO! Constanța