Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au efectuat pe 3 iunie o razie pe șoselele din Constanța, șoferii au fost trași pe dreapta și sancționați pentru abateri rutiere.

Polițiștii au depistat un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din localitatea Techirghiol,care a condus un autoturism pe strada Traian, din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiștii din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au depistat un minor,  în vârstă de 15 ani, din localitatea Crucea, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Băltăgești, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La Costinești polițiștii au depistat un tânăr, în vârstă de 25 ani, din localitatea Pecineaga, județul Constanța, care a condus o motocicletă neînmatriculată pe raza localității, fără a poseda permis de conducere corespunzător pentru această categorie de vehicule.

În urma raziei efectuate au fost întocmite dosare penale.

Articolul precedentUn bărbat s-a răsturnat cu mașina pe DN 39
Articolul următorFestivalul Internațional de Teatru „Miturile Cetății” la malul Mării Negre