Polițiștii locali constănțeni au legitimat, luni, mai multe persoane despre care existau indicii că ar comercializa în mod ilicit țigări netimbrate. Acestea au fost conduse la sediul unității de poliție locală pentru stabilirea identității.

Potrivit Direcției Generale Poliția Locală Constanța, comercianții ambulanți acționau în zona Piața Griviței, Piața Tomis 3 și zona Eden. În urma acestei activități de prevenire și combatere a comerțului stradal neautorizat s-au aplicat trei amenzi contravenționale, în valoare de 3.000 de lei, și a fost dispusă măsura complementară de confiscare a pachetelor de țigări fără timbru accizabil. Totodată, pentru o altă persoană s-au întocmit actele de constatare vizând deschiderea unui dosar penal, aceasta fiind depistată comercializând ilicit 70 de pachete de țigarete fără timbru accizabil, susceptibile a fi produse de contrabandă. La săvârșirea infracțiunii persoana respectivă s-a folosit de un autoturism utilizat în regim de taxi.

Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă, polițiștii locali le recomandă persoanelor fizice și juridice să respecte prevederile legale în vigoare.

Articolul precedentTrecerea de pietoni din Tomis 3 va fi semaforizată
Articolul următorTrafic blocat pe strada Unirii din Constanța din cauza unei avarii RAJA