Vești bune pentru constănțenii care muncesc în Portul Constanța. Regia Autonomă de Transport în Comun prelungește traseul autobuzelor 42, până la Dana Militară.

Măsura intră în vigoare din 1 aprilie și face parte dintr-o campanie menită să încurajeze folosirea mijloacelor de transport în comun în locul autoturismelor care aglomerează din ce în ce mai mult orașul. Astfel că, de luni până vineri, în intervalul orar 06.30 – 08.30 și 14.30 – 17.30, autobuzele 42 vor pleca din Tomis Nord și vor circula pe ruta Centru – Poarta 2 – Poarta 1 – Incinta Port (până la Cuibul Reginei – Dana Militară) și retur pe același traseu, acoperind astfel orele de vârf din perioada începerii și încheierii activității instituțiilor și operatorilor portuari.

Vești bune pentru constănțenii care muncesc în Portul Constanța. Regia Autonomă de Transport în Comun prelungește traseul autobuzelor 42, până la Dana Militară. Măsura intră în vigoare de luni, 1 aprilie și face parte dintr-o campanie menită să încurajeze folosirea mijloacelor de transport în comun în locul autoturismelor care aglomerează din ce în ce mai mult orașul. Astfel că, de luni până vineri, în intervalul orar 06:30 – 08:30 și 14:30 – 17:30, autobuzele 42 vor pleca din Tomis Nord și vor circula pe ruta Centru – Poarta 2 – Poarta 1 – Incinta Port (până la Cuibul Reginei – Dana Militară) și retur pe același traseu, acoperind astfel orele de vârf din perioada începerii și încheierii activității instituțiilor și operatorilor portuari. Primăria Municipiului Constanța împreună cu Regia Autonomă de Transport în Comun și Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța îi invită așadar pe cei care muncesc în port să meargă cu autobuzul până la serviciu, în loc să își folosească mașina personală.O călătorie costă 1,5 lei, iar un abonament pe o linie, 55 de lei. Bilete și abonamente nominale pot fi achiziționate și prin aplicația mobilPay Wallet, disponibilă pe telefoanele mobile cu sistem de operare Android sau IOS.#RATC#linia42#traseuprelungitRegia Autonomă Transport în Comun Constanța#bustowork

Publicată de Primăria Constanța pe Vineri, 29 martie 2019

O călătorie costă 1,5 lei, iar un abonament pe o linie, 55 de lei. Bilete și abonamente nominale pot fi achiziționate și prin aplicația mobilPay Wallet, disponibilă pe telefoanele mobile cu sistem de operare Android sau IOS.

Articolul precedentPorți deschise la Centrul de Zi pentru Copiii cu Autism
Articolul următorFOTO| Razie prin piețele constănțene. Iată ce au găsit polițiștii locali