„Zilele Dobrogei”- Expoziție de produse, gastronomie și vinuri din Dobrogea, program artistic susținut de artiști dobrogeni la Pavilionul Expozițional Accesul la eveniment este gratuit și se desfășoară între orele 10:00-19:00.

 

Expoziția foto-documentară “Martirii Marii Uniri. Destinele unei generaţii de excepţie”

Sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 11:30, la Galeria de Artă “Virgil Coman” va fi vernisată expoziția de amploare „Martirii Marii Uniri. Destinele unei generații de excepție”.

Expoziția va fi deschisă publicului până pe 17 decembrie.

 

„Marele Război la Porţile Constanţei”, reconstituire istorică-artistică

Tot sâmbătă, de la ora 15:30, Piața Ovidiu va găzdui evenimentul „Marele Război la Porţile Constanţei- Constănțeni pentru Constanța Marea Unire”. Trei momente de luptă ale armatei române cu armata germano-bulgară din Primul Război Mondial vor fi refăcute prin actori ai istoriei militare.

 

Teatrul Național de Balet și Operă „Oleg Danovski”

Sâmbătă, 17 noiembrie 2018, de la ora 18:30, publicul constănțean este invitat la spectacolul de balet „Crăiasa zăpezii” de J. Sibelius și E.Grieg.

 

Duminică, 18 noiembrie, de la ora 18:30, atmosfera de spectacol este redată de opera „Nabucco” de G.Verdi.

 

Teatrul de Stat Constanța

Sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 19:00, comedia romantică „Desculț în parc”, de Neil Simon, prezintă povestea unui cuplu de tineri căsătoriți care învață să-și trăiască și să-și păstreze dragostea.

 

Duminică, 18 noiembrie, iubitorii de teatru se pot delecta cu un spectacol de succes al teatrului constănțean, farsa cehoviană „Ursul” în regia lui Felix Alexa.

 

Constanța Streetplay3x3 Schools Battle, sâmbătă, 17 noiembrie și duminică, 18 noiembrie, Sala de Sport a Liceului Teoretic „Ovidius”, de la ora 10:00.

 

Volei feminin, Divizia A2

Sâmbătă, 17 noiembrie, Sala Tomis a Complexului Flămânda devine gazda meciului dintre CS TOP Volei 05 Constanța și CS Medgidia, începând cu ora 12:00.

Articolul precedentTrei rețineri în cazul șoferului care a intrat cu mașina în gard și a scăpat apoi polițiștilor
Articolul următorVin sărbătorile! Primăria Constanța a început montarea ornamentelor stradale