Radu Mazare,încarcerat în Penitenciarul Rahova, condamnat definitiv la nouă ani de închisoare, va contesta decizia  la CEDO, a anunțat unul dintre avocații săi.

Radu Mazăre anunţa că intenţionează să facă acest demers încă din 21 mai.

„Am fost în vizită la domnul Mazăre şi datorită unor alte activităţi am anulat grefa, urmează să revenim să vedem care este strategia apărării în continuare. Sunt activităţi care sunt cuprinse în regulament. Activităţi poate să însemne orice şi o activitate relaxantă e tot o activitate. Nu am putut să vorbesc cu dumnealui , deci ceea ce va spun sunt doar presupuneri. Sper că starea lui de spirit dacă este nesatisfăcătoare să se îmbunătăţească. Oricum eu aştept, cum îl cunosc, este un om puternic trebuie să-şi asume sentinţa în această perspectiva a executării atâta vreme cât nu poate fi răsturnată în momentul următor. Noi apreciem că pe calea unei plângeri la CEDO putem să arătăm neajunsurile legale ale sentinţei. Este o plângere la care lucrează o echipa de a mea”,a declarat Tiberius Bărbăcioru, avocatul lui Radu Mazăre

Fostul edil al Constanței este încarcerat la Penitenciarul Rahova, în perioada de carantină de 21 de zile. După această perioadă, autoritățile urmează să decide unde va executa Radu Mazăre perioada de 9 ani de închisoare, sentință definitivă la care a fost condamnat Radu Mazăre  în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje.

Articolul precedentTeme de actualitate referitoare la Dunăre, în dezbatere la CN APM SA Constanța
Articolul următorFOTO|Neatenția face victime.Motociclist lovit de o mașină în portul turistic Tomis