Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, este așteptat să ajungă în țară în data de 20 mai, a anunțat Centrul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului General al Poliției Române.

Astfel, în urma informării transmise de autoritățile din Republica Madagascar, cu privire la admiterea extrădării lui Radu Ștefan Mazăre, Poliția Română a demarat, de îndată, formalitățile necesare aducerii în țară a acesteia. „S-a constituit o escortă, formată din polițiști români, care se va deplasa în Republica Madagascar, pentru preluarea persoanei urmărite internațional, întoarcerea pe teritoriul României urmând a avea loc la data de 20 mai 2019”, au anunțat reprezentanții IGPR.

Radu Mazăre are de executat o pedeapsă definitivă, de 9 ani de închisoare. El a fost acuzat, alături de alţi funcţionari, de atribuirea nelegală a unor terenuri (plaje şi faleze din Constanţa), prejudiciul estimat de DNA ridicându-se la 114 milioane de euro. Decizia instanţei a venit după nouă ani de procese şi alte opt amânări consecutive de pronunţare a unei sentinţe.

Articolul precedentBărbat mort după ce a căzut de la etajul unui hotel din Neptun
Articolul următorStrângere de fonduri pentru ca „Mircea” să călătorească în jurul lumii!