HC Buzău a obținut o remiză nesperată în etapa a 10-a a Ligii Zimbrilor, în deplasarea cu CSM Constanța. Buzoienii au marcat golul egalării în ultima secundă a meciului, când Mane a marcat dintr-o aruncare de la 11 metri, din lateral dreapta, și meciul s-a terminat 31-31, după ce la pauză Buzăul a condus 17-16. 

Meciul a fost unul nebun, cu ambele echipe pe rând la conducere, cu 3 goluri avantaj pentru HC Buzău 11-14 în minutul 24, și chiar și cu 4 goluri avantaj, la un moment dat, în repriza a doua, 23-19 pentru constănțeni. În minutul 55 Buzăul a revenit și conducea cu un gol, iar în minutul 59 scorul era 31-30 pentru CSM Constanța. În ultimele secunde buzoienii au beneficiat de o aruncare de la 11 metri, iar Mane a aruncat peste zid, surprinzându-l pe portarul constănțean. 

CSM Constanța: Vasile, Rusu, Preda – Komogorov 7, Ilie 6, Ravnic 6, Nistor 3, Stankovic 3, Nikolic 2, Brasseleur 2, Chikovani 1, Drăgan 1, Caba, Vegar, Ștefan, Susanu. Antrenor: George Buricea.

HC Buzău: Tcaciuc, Crăciunescu, Manole – Barros 8, Dumitrana 6, Anton 5, Glendza 5, Mironescu 3, Mane 1, Juskenas 1, Mitrovic 1, Păunescu 1, Broască. Antrenor: Gabriel Armanu.

Articolul precedentPetre Daea reia războiul împotriva CORMORANIILOR: Mi-au luat peștele înainte să-l pun în frigider
Articolul următorCS Năvodari neînvinsă în Liga Națională de Rugby. Victorie cu CSM Galați