Felix Stroe președintele PSD Constanța a anunţat luni că lista social-democraţilor pentru Consiliul Judeţean Constanţa va fi deschisă de către Marius Horia Ţuţuianu.

“Vom deschide lista de la organizaţia judeţeană cu domnul Marius Horia Ţuţuianu care este în continuare prezent trup şi suflet în echipa de conducere a PSD. Dacă vom câştigat aceste competiţii electorale, va fi vicepreşedintele Consiliului Judeţean”, a spus liderulPSD Constanța.

Marius Horia Ţuţuianu a recunoscut că în ultimele zile, după anunţul PSD că nu va fi candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean a fost contactat de mai multe partide. “Nu ascund faptul că în ultimele trei zile am fost contactat cam de toate formaţiunile politice de pe scena politică. Sunt de 20 de ani în PSD şi cel mai important sunt om de echipă. Am dus multe bătălii politice şi administrative în aceşti 20 de ani. Sunt multe proiecte care trebuie duse la îndeplinire, iniţiate de Consiliul Judeţean şi de mine, dar toate nu pot fi duse la îndepliniri fără suportul PSD”,.

PSD Constanţa a transmis, vineri seară, un comunicat de presă, prin care anunța că a  hotărât să-l susţină pe Felix Stroe pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.