O tânără de 23 de ani, din Medgidia, a fost prinsă de polițiștii locali constănțeni în timp ce-și punea frățiorul de patru ani să cerșească, pe numele ei fiind întocmit dosar de cercetare penală.

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Constanta au depistat, duminică, în zona ICIL, o tânără în vârstă de 23 de ani, din Medgidia, aptă de munca, care apela la mila publicului, folosindu-se de frățiorul de patru ani, care cerșea de la trecătorii din zona Policlinicii nr.2 Constanța.

Cei doi au fost duși la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, unde au fost întocmite actele premergătoare cercetării penale pentru săvârșirea infracțiunii de „folosirea unui minor în scop de cerșetorie“, așa cum este prevăzută in dispozițiile articolului 215 din Codul Penal.

„De asemenea, polițiștii locali au notificat și serviciile sociale în vederea reglementării situației juridice a minorului lipsit de ocrotirea părintească ce a fost surprins în exercitarea săvârșirii faptelor antisociale”, spun reprezentanții Poliției Locale.

Articolul precedentCod Galben de ceață în Dobrogea, până la ora 11.00
Articolul următorDe astăzi se fac înscrieri pentru cursurile de scafandru și scafandru greu