Primăria Municipiului Mangalia anunță extinderea măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii coronavirusului în comunitate.

Autoritățile locale au luat decizia limitării accesului cetățenilor în toate instituțiile din subordinea Primăriei și Consiliului Local Mangalia. Accesul în clădire este permis pentru o singură persoană, în timp ce, ceilalți solicitanți sunt rugați să-și aștepte rândul în afara instituției.

O altă măsură implementată la nivelul localității este de a închide Oborul de la fiecare sfârșit de săptămână, activitățile comerciale fiind reluate la o dată ulterioară, în condiții sigure.

Totodată, Primăria Mangalia va igieniza și dezinfecta toate spațiile publice: locurile de joacă, piețele agroalimentare, stațiile de autobuz, dar și locațiile în care se desfășoară activitățile cu publicul.

În municipiul Mangalia, funcționează Compartimentul pentru Situații de Urgență și Protecție Civilă, autoritățile locale fiind pregătite să ia toate măsurile care se impun în situații de urgență.