FC Viitorul Constanţa a lansat, joi, aplicaţia mobilă care îi poartă numele, cu scopul de a conecta comunităţile de fani cu membrii clubului şi de a dezvolta relaţia cu suporterii.

Prin această aplicație Viitorul dorește să ofere o nouă experiență ce aduce valoare întregii comunități FC Viitorul – club, fani, parteneri, sponsori – indiferent unde se află membrii ei: în Constanta, în România sau în afara țării. 

„Toată lumea dorește să fie mai aproape de echipa favorită. La rândul nostru, vrem să fim lângă fani, să-i ținem împreună și aproape. În special în această perioadă încărcată de incertitudine cu privire la calendarul meciurilor și prezența suporterilor în stadion. Considerăm că interacțiunile directe cu suporterii prin intermediul aplicației „FC Viitorul” ne vor ajuta să ascultăm și să răspundem mai bine, să devenim lideri mai puternici și să dezvoltăm și unim comunitatea FC Viitorul Constanța din țară și din afara ei” – Gheorghe Popescu, Președinte FC Viitorul Constanța.

Printre secțiunile pe care le veți găsi în această aplicație sunt:

• Comunitate – dedicată tuturor utilizatorilor aplicației, unde fiecare postare poate fi însoțită de diverse discuții

• Știri – din cadrul echipelor FC Viitorul, FC Viitorul II și grupelor de copii și juniori ale Academiei Gheorghe Hagi

• Studio TV – unde puteți urmări numeroase momente și evenimente din viața echipelor noaste sub forma de podcasts și transmisiuni live sau înregistrate

• Market – unde puteți vizualiza și comanda toate produsele oferite de clubul nostru.

„Aplicația „FC Viitorul” este o premieră în lumea sportului românesc, implicit și în cea a fotbalului. Această lansare face parte din strategia noastră de transformare digitală și va fi urmată în curând de noi inovații pe care le vom lansa ca parte a leadership-ului vizionar pe care s-a construit performanța clubului FC Viitorul Constanța. În general, comunicăm pe website și în social media. În timp realizezi că te adresezi unei comunități disparate și pasive. 

Aplicația „FC Viitorul” este construită pe platforma Belong, o platformă nouă pentru aplicații mobile dedicate cluburilor de fotbal.

“Suntem foarte încântați că am debutat pe piața din România alături de FC Viitorul Constanța, o echipă tânără cu un parcurs fulminant în cei 11 ani de existență. De la primul contact am simțit că suntem pe aceeași lungime de undă când ne gândim la creșterea comunității FC Viitorul. Este o onoare să contribuim la acest efort alături de întreaga echipă a clubului, de pe teren și din spatele lui” – Doru Droscaru, co-fondator Belong. 

Link-uri descărcare:

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.fcviitorul.app

App Store: https://apps.apple.com/us/app/id1526824376