Zeci de persoane au fost sancționate contravențional, în ultima perioadă, de polițiștii locali constănțeni, pentru tulburarea liniștii publice, apelare la mila publicului, consum de băuturi alcoolice pe domeniul public, comerț ambulant, staționare pe spațiul verde sau spălarea covoarelor și a mașinilor pe spațiul public.

Una dintre problemele cele mai frecvente cu care se confruntă agenții noștri o constituie încălcarea regulilor de conviețuire socială cu privire la aruncarea diverselor gunoaie pe domeniul public. Tot mai mulți constănțeni consideră strada un mare coș de gunoi și aruncă ambalaje, coji de semințe, sticle sau mucuri de țigară.
Cei care sunt prinși în fapt nu numai că vor fi puși să strângă mizeria făcută ci vor fi și sancționați contravențional cu amenzi cuprinse între 400 și 800 de lei.
Acțiunile polițiștilor locali se desfășoară atât pe marile bulevarde, cât și pe aleile dintre blocuri, în locurile cunoscute ca fiind zone unde se produc astfel de contravenții, dar și în funcție de sesizările cetățenilor.

Articolul precedentSmiley vine la Constanța pentru un show plin de zâmbete pe plajă
Articolul următorO nouă stație de biciclete „Black Sea Bike”, vandalizată; A patra deja!!